Je bent op zoek naar een (nieuwe) website omdat je net bent gestart of omdat jouw huidige website verouderd is. Jouw oude website trekt geen mensen meer, jij bent meer bezig met jouw werkzaamheden, de website verdwijnt naar de achtergrond en eigenlijk heb je geen zin in dure oplossingen en al het werk wat in de nieuwe website gaat zitten. Zonde natuurlijk want een website is jouw visitekaartje.

Jouw website is een hulpmiddel om jouw klantenbase te vergroten door snel in contact met elkaar te komen. Wanneer een potentiele klant op zoek is naar een product of dienst, zal hij eerst online op zoek gaan. Wanneer jij niet te vinden bent op internet, zal het zeer lastig worden om die klanten te bereiken.

Wanneer jouw website is gevonden, moet in een oogopslag te zien zijn wat jij voor diensten of producten kan leveren. Als jouw website er ook nog eens goed uit ziet, heb je de klant al grotendeels aangetrokken. Verouderde websites worden snel verlaten en zijn geen goede reclame voor jouw bedrijf.

Bij een goede website is het ook van belang om de juiste informatie op deze website plaatsen over specifieke en relevante onderwerpen, zodat de bezoeker precies kan vinden wat hij wil weten.

Verder heeft een website de voordelen dat deze 24 uur per dag beschikbaar is waardoor jij je bezig kan houden met jouw werkzaamheden. Heeft de potentiele klant of bezoeker toch nog een vraag, dan kan hij middels een contactformulier zijn vraag stellen en kun jij antwoord geven op het moment dat het jou uitkomt.

M-Workz Design wil daarom met jou meedenken om de ideale website te maken voor jouw bedrijf. Ik zorg er dan voor dat jouw wensen worden verwerkt in een website met professionele uitstraling die aansluit bij de doelgroep.

Deze klanten gingen jou voor