Kijk eens goed om je heen als je buiten loopt, in een restaurant zit, jouw favoriete magazine leest of wanneer je aan het surfen bent op het internet. Honderden logo’s, diverse uitingen, reclameborden en -pagina’s, t-shirt ontwerpen, banners, verkeersborden, Apps en websites. En allemaal met als doel om aandacht te trekken van potentieel gebruikers, kopers en klanten. Hoe mooi zou het zijn als jouw logo of website ook de aandacht gaat trekken van een potentiële klant?

Met dat in het achterhoofd is mijn passie ontstaan voor het ontwerpen. Na het afronden van mijn grafische opleiding en jaren ervaring zowel op grafisch gebied, maar ook in de IT, werd het in 2019 tijd om een eigen bedrijf te starten. Mijn ambitie voor het ontwerpen van logo’s en websites voor jou staat voorop.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van voornamelijk WordPress websites maar ook Joomla behoort tot mijn kennisgebied.

Voor het ontwerpen gebruik ik de pakketten Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Affinity Designer en Affinity Photo. Hiermee heb ik tal van logo’s en ontwerpen gemaakt voor op t-shirts, stickers, websites, posters en andere uitingen. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik kan het voor jou realiseren.

Mijn creaties en vakkundigheid zijn niet onopgemerkt gebleven en ik heb nav de #Inktober2019 Challenge op Instagram een eervolle vermelding gekregen op de Spotlight pagina van Affinity, de website van de design-programma’s van het Britse Softwarebedrijf Serif. Daarnaast ben ik ook genomineerd voor de leukste Drukwerkdeal kerstkaart van 2019.

Nu jij hier op mijn site bent gekomen en ik jouw interesse heb gewekt, wil ik je uitnodigen voor een gesprek om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Geen moeilijke en complexe offertes, geen moeilijke taal, maar gewoon duidelijk en tegen een zeer scherpe prijs. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met jou. Tot snel!

Maurice v.d. Nagel
M-Workz Design