Alle rechten voorbehouden

© Copyright M-Workz Design, alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie die je op deze site (M-Workz.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij M-Workz Design. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere websites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is verleend door M-Workz Design. Logisch toch?

Linken naar deze website

M-Workz Design voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Ik stel het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld zodat ik weet dat jullie net zo tevreden zijn over mijn werk als ik.

Schending van de copyright

Indien ik constateer dat je inhoud van de website overneemt zonder mijn toestemming zal ik contact met je opnemen om je te informeren over de schending van de auteursrechten. Verder zal ik per dag, per pagina waarop je de inhoud publiceert kosten in rekening brengen. Door inhoud van mijn website zonder mijn toestemming over te nemen ga je akkoord met deze kosten. Deze kosten zullen gaan tellen en worden berekend vanaf het moment dat je een waarschuwing van mijn ontvangt tot het moment waarop je mijn inhoud verwijdert van jouw website(s). Indien je deze kosten niet zult voldoen binnen de gestelde termijn zal ik aangifte doen bij de politie en juridische stappen ondernemen. Dat vind jij niet leuk, maar ik ook zeker niet. Laten we het dus maar niet zover komen.