Alle bedrijven en verenigingen hebben een logo of beeldmerk nodig. Er is meestal al wel een naam verzonnen maar een een passend en opvallend logo ontbreekt vaak nog. Een goed en passend logo straalt de identiteit van jouw bedrijf uit en is zichtbaar en herkenbaar. Daarnaast zal het logo ook moeten passen bij de doelgroep van jouw bedrijf om zo potentiële klanten te trekken. Heb jij een logo nodig voor jouw bedrijf of is het bestaande logo aan vervanging toe? Dan help ik jou graag om samen een logo te creëren.

Voordat ik een nieuw logo maak, zal ik eerst met jou gaan zitten om de wensen en mogelijkheden door te nemen. Het is natuurlijk belangrijk wat jij in gedachten hebt en wat jouw voorkeuren zijn. Misschien heb je al een idee over hoe het logo eruit moet komen te zien maar mis je de inspiratie. Uiteraard zal ik je daarbij helpen. Wanneer wij gaan zitten om te brainstormen en onze passies te bundelen weet ik zeker dat wij samen tot een passend logo kunnen komen.

Als wij overgaan tot het ontwerp, kunnen de volgende zaken worden geleverd:

• Communicatie en feedback tijdens het gehele proces
• 1, 2 of 3 logo-voorstellen, binnen 10 werkdagen, afhankelijk van de keuze
• Na keuze van het definitieve logo ontvang je binnen 5 werkdagen het logo uitgewerkt
• Het definitieve logo zal worden aangeleverd in *.EPS (vector-bestand), *.PDF, *.JPG en *.PNG
• Daarnaast is het mogelijk om het volledig eigendomsrecht op het logo te ontvangen. Hier kan schriftelijk een overdracht voor plaatsvinden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent het ontwerp van jouw logo? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en kijk ook eens naar mijn Logo portfolio.